Twórczość na talerzu

            Listopad. Doskwiera nam brak naturalnej witaminy D, której dostarczają promienie Słońca. Niestety, położenie geograficzne naszego kraju nie pozwala na czerpanie z tego źródła, mimo że listopadowa aura tego roku nie należy do najgorszych. Należy więc zrekompensować te braki promiennym uśmiechem, dobrymi relacjami i zdrowym pożywieniem.

            Niewątpliwą przyjemność sprawia wspólne przygotowanie ulubionego dania, czy kanapek, skonsumowanie ich w gronie najukochańszych osób i spędzenie czasu na rozmowie.

        W szkole kulinarne zabawy zawsze były ekscytujące, a ponieważ obecnie nie są możliwe, rodzice chętnie podjęli współpracę i pomogli swoim pociechom w przygotowaniu pysznych dań.

Królowały kanapki, a ich wykonania mogą pozazdrościć najlepsze restauracje.

            Sami zobaczcie, co serwowali uczniowie klas pierwszej i drugiej.